Waarom?

Omdat het beter kan

Onze missie

Bedenken, verbinden, aanjagen en resultaat boeken

Blijvende resultaten. Die er toe doen. Dat is wat ons drijft. We vinden het heerlijk om iets nieuws te bedenken, om mee op te bouwen en te zien groeien. Daar zijn we ook goed in en daar mag je ons op afrekenen. We houden er niet van om "op de winkel te passen" en we hebben geen groots geformuleerde missie. Samen met opdrachtgevers en gebruikers maken wij verschil, anders steken we onze energie liever in andere dingen.

INSPIREREN

En tegelijkertijd geïnspireerd raken. Niet voor het salaris of een dikke Bentley*, maar omdat we oprecht gelukkig worden als we techniek zó kunnen toepassen dat het bijdraagt aan meer zelfredzaamheid, als we de autonomie van bewoners kunnen vergroten door obstakels in het proces weg te nemen, of als we - samen met anderen - een project van de grond weten te trekken waarbij we soms zelfs ook wel eens twijfelden of het echt wel mogelijk zou zijn.

* Vooral wel doen als je er heel gelukkig van wordt!

Holstee

Holstee Manifesto

Een leidraad waar wij vrolijk van worden. Wij ergeren ons aan oplossingen die niet gebruikt worden, aan cliënten die niet geraadpleegd worden, aan verspilling, aan "schouders ophalen", "vinger wijzen" en vooral aan ONVERSCHILLIGHEID als het niet lukt. De reden waarom veel dingen niet lukken zijn juist te herleiden naar die zelfde houding. Als je iets doet waar je geen energie van krijgt, waar je niet achter kunt staan, of wat je alleen maar doet omdat je nu eenmaal je rekeningen moet betalen.... probeer dan wat anders. 

Wij geloven niet in de heilige graal, in de ultieme methode die altijd werkt of dat succes een keuze is. We geloven wel in positiviteit, inzet, durf, lef, doorzettingsvermogen en zelfreflectie. Zo is geld altijd een middel en nooit een doel op zich. We worden dan ook vrolijk van The Holstee Manifesto, Simon Sinek, het Instituut voor Faalkunde en nog veel meer.

Meer weten over hoe wij deze ideeën in de praktijk toepassen?

quote-1.png

"Business DO NOT exist to make money."

- Simon Sinek

 

Geld is nooit een doel op zich, het is een middel om een doel te bereiken. De enige reden waarom er in deze wereld zo vaak over geld wordt gesproken, is omdat het in de menselijke aard ligt om dingen meetbaar te maken. Dat is ook nodig, maar wij praten liever in termen van geluk, vrijheid, autonomie en over jouw definitie van succes. Dat is voor iedereen namelijk anders.